Якщо за кімнатної температури бісквіт може зберігатися 2-3 дні, то в холодильнику – 3-5 днів. Якщо ви заморозите готовий бісквітний корж і зберігатимете його в морозилці, він буде придатним до вживання та подальшого приготування з нього десертів близько 2 місяців..25 лист. 2023 р.
Зберігати бісквіти в холодильнику можна до 7 днів, у морозилці до місяцяале чим свіжіше бісквіт – тим краще.
Зберігати бісквіт після випічки можна також у морозилці. Для цього слід виконати такі умови:
- З часу випічки має пройти щонайменше 10-12 годин. …
- Випічку слід загорнути в харчову плівку, щоб упаковка вийшла герметичною.
- Відправити у морозильне відділення.
Не можна заморожувати гарячий бісквіт, тільки витягнутий із духовки. Виділяється пара конденсується на коржі. Після розморожування тісто стане слизьким, почне розповзатись.