Як зробити м'ятний колір крему для торта?

М'ятний колір є зеленим відлунням бірюзового, тому отримати його можна за допомогою з'єднання синього із зеленим та краплею жовтого з білим.

М'ятний – це відтінок світло-зеленого кольору, розбавлений блакитною фарбою. Його можна отримати, змішуючи блакитний з різними зеленими відтінками або розбавляючи темно-зелений з білилами. Щоб зробити м'який та теплий колір, слід використовувати більше блакитного, а додавши аквамарин – набути прохолодного відтінку.

Варіаціями м'ятного називають такі кольори, як "аквамариновий", "магія м'яти", "панг" та деякі інші. М'ятним називають саме пастельний відтінок, тобто немов розмитий, «вигорілий». Яскраві тони — це не зовсім «м'ята».