Як зробити фонтан із шоколаду?

На водяній бані. Це найбезпечніший спосіб розтоплення шоколаду, оскільки шоколад не стикається безпосередньо з гарячою поверхнею. Необхідно помістити каструлю з шоколадом над каструлею з окропом. При цьому каструля з шоколадом не повинна стикатися з водою. Шоколад тане завдяки температурі пари.

Наші клієнти часто запитують, який шоколад можна використовувати у шоколадному фонтані. Звичайно, найкращий варіант – спеціальний шоколад. Однак існують і альтернативні варіанти, вибравши які ви залишитеся задоволені і роботою фонтану і смаком самого шоколаду.

Для фонтанів від 20 см до 28 см оптимальним об'ємом вважається 500 г шоколаду; від 40 см до 55 см Вам знадобиться від 1 кг 100 г до 1 кг 500 г; для професійних фонтанів від 60 см – від 4 кг.

Шоколадний фонтан складається з Чаші, Підстави фонтану, Вежі з ярусами та Шнека.

  • Чаша. У неї ви вливаєте розтоплений шоколад.
  • Основа (база фонтану) циліндричної форми. Воно розташоване під чашею. …
  • Вежа з ярусами і розташований всередині башти шнек (гвинт, що підводить).