Що має бути на банкеті?

Головні компоненти урочистого меню

  • фруктові асорті;
  • легкі салати;
  • різноманітність холодних закусок (м'ясні, рибні та сирні нарізки, канапе, млинці з ікрою та інші делікатеси);
  • гарячі закуски (рулети з різними начинками, бутерброди, фаршировані овочі, жульєни, хачапурі);

Згідно з традицією, на банкеті подають такі страви:

  • холодні закуски (гриби, маринади, м'ясні нарізки);
  • гаряче. Ідеальний варіант – запечена риба чи овочі, приготовані на відкритому вогні;
  • салати з м'ясом, овочами чи морепродуктами;
  • Головна страва. Готується з м'яса та подається з оригінальним соусом та гарніром;
  • десерт.

Класичне банкетне меню включає такі страви:

  • напої;
  • холодні закуски;
  • гаряче;
  • основне блюдо;
  • фрукти;
  • десерт.