Які фрукти добре поєднуються у торті?

Яблука – добре поєднуються з манго, грушами, хурмою, гранатом, журавлиною, чорною смородиною. Груші – із родзинками, яблуками та чорною смородиною. Абрикос – виграє у союзі з апельсином, сливою та персиком. Сливі – потрібно дати в компанію цитрусові, абрикоси та вишню.31 жовт. 2023 р.

Правила поєднання фруктів

  • Солодкі: виноград, банан, хурма, інжир, сухофрукти. …
  • Напівкислі: яблуко, персик, слива, абрикос, груша, нектарин, малина, суниця, чорниця, диня, кавун, напівкислі сорти винограду. …
  • Кислі: вишня, ківі, апельсин, лимон, мандарин, грейпфрут, гранат, журавлина, аґрус.

Полуниця поєднується з : апельсинами, лимонами та лаймом, бананами, ваніллю, рожеве та червоне вино, волоськими горіхами, заварним кремом, кардамоном, кедровими горіхами, корицею, мигдалем, сиром маскарпоне, малиною, м'ятою, персиками, вершками, сметаною та шампанським.

Для декору торта можна використовувати будь-які ягоди, головне – правильно їх підібрати до декору та за необхідності правильно поєднувати. Наприклад, дуже добре поєднуватимуться між собою малина, полуниця, лохина і ожина – ці ягоди найчастіше використовуються в декорі.