оригінально накрити фуршет на роботі допоможуть рулетики з начинками. Самі рулети скручуються з шинки, салямі, сиру, лаваша. Для начинки згодяться будь-які продукти від крем-сиру до м'яса, риби чи грибів; бутерброди – простий та ситний супутник святкового столу.
При сервіруванні столу необхідно дотримуватися наступних правил:
- По обидва боки столу встановіть стосами по 6-10 штук тарілки, відстань між ними повинна становити не більше 1,5-2 м.
- Для розміщення фужерів існує кілька варіантів – "в два ряди", "групами", "змійкою", "ялинкою".
Найпопулярніші частування фуршетного столу:
- канапе;
- пиріжки, круасани;
- шашлички;
- бутерброди;
- брускетта;
- тарталетки з начинкою;
- роли;
- нарізана випічка;
Якщо ви самі організуєте фуршет, то
- Заберіть стільці з приміщення. …
- Поставте столи для фуршету. …
- Накрийте столи скатертинами, щоб до підлоги залишилося 5см. …
- Ставте посуд по краях столу: склянки, тарілки та прилади.
- Принесіть напої із холодильника. …
- За 45 хвилин виставляйте готові страви на столи.