Як накрити фуршет?

оригінально накрити фуршет на роботі допоможуть рулетики з начинками. Самі рулети скручуються з шинки, салямі, сиру, лаваша. Для начинки згодяться будь-які продукти від крем-сиру до м'яса, риби чи грибів; бутерброди – простий та ситний супутник святкового столу.

При сервіруванні столу необхідно дотримуватися наступних правил:

  1. По обидва боки столу встановіть стосами по 6-10 штук тарілки, відстань між ними повинна становити не більше 1,5-2 м.
  2. Для розміщення фужерів існує кілька варіантів – "в два ряди", "групами", "змійкою", "ялинкою".

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Якщо ви самі організуєте фуршет, то

  1. Заберіть стільці з приміщення. …
  2. Поставте столи для фуршету. …
  3. Накрийте столи скатертинами, щоб до підлоги залишилося 5см. …
  4. Ставте посуд по краях столу: склянки, тарілки та прилади.
  5. Принесіть напої із холодильника. …
  6. За 45 хвилин виставляйте готові страви на столи.