Які страви можна приготувати на день весілля?

Другий день весілля буде проведений, якщо в меню включать багато страв, приготовлених на грилі. Це можуть бути овочі (кабачок, баклажан, помідор, болгарський перець, цибуля), гриби, м'ясо, риба. Бажано комбінувати різні продукти та формувати мікси. Як десерт можна запропонувати зефір на грилі.

Гаряче: страви на мангалі Гарячі м'ясні страви, приготовані на мангалі та входять до меню на другий день весілля, подаються на лаваші з маринованою цибулею та овочами. Асорті із ковбасок на мангалі. Асорті з м'яса птиці: куряче філе, стегно, гомілка, крила. Курортний роман: свинина на кістці.

6 способів провести наступного дня після весілля

  1. Продовжити свято.
  2. Провести день вдома …
  3. Вечірня прогулянка …
  4. Фотосесія …
  5. Спільний спорт.
  6. Весільна подорож

Приклад меню для домашньої весілля:

  • Гарячі страви: шашлик курячий; стейки горбуші;
  • Салати: салат «Курочка ряба»; салат грецький";
  • Закуски: сальтисон; закуска з кабачків із сиром та часником; рулетики із шинки; брускетта з паштетом печінки.