Чи можна додавати свіжі фрукти у торт?

Якщо ягоди та фрукти викласти на торт без обробки, вони швидко в'януть і зіпсуються. Фрукти та ягоди можна використовувати: свіжими, замороженими та консервованими. Фрукти та ягоди можна зверху покрити желе, це збереже їхній зовнішній вигляд та натуральний смак.

Для тортів, кексів, пирогів із запеченими фруктами, може знадобитися кілька невеликих змін, але загалом їх легко адаптувати для використання будь-яких фруктів, які у вас є під рукою. Будь то свіжі чи заморожені.

Якими фруктами можна прикрасити торт

  • Цитруси – лайм, грейпфрут, лимон, мандарин, різні сорти апельсинів.
  • Абрикоси, манго, персики, ківі, ананаси.
  • Чорниця, лохина, полуниця, різні сорти смородини та винограду.
  • Слива, інжир, груші, банани, манго, яблука.

Свіжі ягоди добре відправляти в тарталетки, тарти, тірольські пироги.. І якщо ти робиш тірольський пиріг на мафіновій основі, то ти просто кидаєш ягоди зверху, і коли мафін випікатиметься, то вони дадуть сік, кекс ними просочиться і стане ще соковитішим.