Чи можна заморозити торт із білковим кремом?

Тривалість зберігання білків – 12 годин. Білковий крем не рекомендується заморожувати.

Магазинні торти — якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, термін його зберігання не перевищує 18 годин. А ось вироби, які у своєму складі містять збитий білковий крем, простоять у холодильнику не менше 72 годин.

Торти з фруктами, желе, джемами, повидлом, глазур'ю, молочними начинками. не рекомендується заморожувати – після розморожування ці продукти втратить привабливий зовнішній вигляд, смак також погіршиться. Виняток – бісквітні десерти з білковим кремом.

Щоб заморозити один з рекомендованих кремових тортів, покладіть весь торт без упаковки в морозильну камеру та дочекайтеся, коли він повністю заморозиться. Потім щільно оберніть заморожений торт поліетиленовою плівкою. Після упаковки плівку він може зберігатися в морозильній камері до 3 місяців.