Чим відрізняється білковий крем від вершкового?

На відміну від вершкових та олійних кремів, білкові креми відрізняються. білизною, більшою легкістю та пишністю. Їх використовують для покриття тортів і тістечок і наповнення трубочок, але не як прошарок випечених коржів. У білкові креми додають студнеутворювачі (агар, желатин) та лимонну кислоту.

Білковий крем десертний крем на основі яєчного білка та цукру, інгредієнти якого збиваються в пишну піну. Такий крем використовується для прикраси та начинки кондитерських виробів.

Заварний крем Якою б не була основа крему, він, безумовно, є фаворитом у любителів кондитерських виробів із заварного та листкового тіста. Крем використовують для начинки еклерів, а також він є основою для інших, не менш смачних кремів – Пломбір і Шарлотт.

ТОП-15 кремів для обличчя на будь-який бюджет

  • Ампульний крем для обличчя з екстрактом ікри Lebelage.
  • La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 SPF50.
  • Крем для обличчя із вітамінами JOHN FARMER.
  • Крем для обличчя A`PIEU з гліколевою кислотою
  • Гель-крем, що вирівнює тон шкіри White Lucent, SHISEIDO.
  • Крем для обличчя зволожуючий з ослячим молоком SEANTREE.