Бісквіт буше Бісквіт для нього має бути щільним, але пористим, тому технологія його приготування трохи складніша, ніж у основного бісквіту. Для цього виду бісквіту білки потрібно відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Цукор збивають окремо, разом із жовтками, потім додають муку.6 лист. 2023 р.
Буше – напівфабрикат круглої або овальної форми, який зазвичай використовують для приготування штучних тістечок і як основа для відсадки трояндок з крему. Відмінна риса приготування тіста полягає в тому, що білки та жовтки збивають окремо.Схожі
Бісквіт "Буше" відомий багатьом за тістечками з однойменною назвою. Але і приготований для торта він дуже виграє у пишноті. Для приготування соду не потрібно. Пишність та легкість бісквіту надають добре збиті білки та жовтки.
Найпоширеніші види бісквітів:
- класичний;
- шифоновий;
- дружинуаз;
- дакуаз;
- "Джоконда".