Хто професійний кондитер?

Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, декору, за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію і так далі. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти.

Кондитер – це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах та пекарнях. Рідше за кондитер називається людина, чий бізнес пов'язаний з продажем кондитерських виробів.

На околиці Брюсселя стоїть будівля, куди скромніша, ніж розкішні магазини солодощів у центрі. Але за цими стінами ховається фабрика.Кращого кондитера в світі 2023 року". Це звання вже вдруге отримав бельгійський шоколат П'єр Марколіні.

Дотримання правил зберігання продуктів харчування та напівфабрикатів, використання спеціального обладнання. Приготування тіста для тортів, печива, тістечка. Виготовлення різних начинок як за існуючими, так і авторськими рецептами. Випікання кондитерської продукції.