На чому міститься двоярусний торт?

Для складання двоярусного торта нам знадобляться дві заготовки, вже обтягнуті мастикою. Не дуже важливо, що у вас там усередині. Якщо мастика тримається і тортик можна втримати, то він підходить. Також нам потрібні коктейльні трубочки, дерев'яні шпажки або палички для суші.

Декілька важливих моментів при складанні двоярусного торта. Зміцнюємо дерев'яними шпажками (для шашликів), тонкими для зміцнення, щоб торт не сплющився по вертикалі, і товстої для осі, щоб не з'їхав по горизонталі. Кількість шпажек 6-8 штук на ярус більше не потрібно (у відео 6). Дуже важлива висота шпажок!

Ідеальні начинки для двоярусного торта: заварний, масляний крем, згущене молоко, вершки, шоколад. Можна використовувати вершковий сир, додавши до нього шоколад, сметану, олію чи вершки.

Як везти торт у машині, якщо немає коробки? Найкраще все-таки перевозити в коробці, але якщо такої немає, то краще озброїтися щільною підкладкою, на якій десерт не ковзатиме і зробити бортики вище торта на 5 см із щільного паперу.