На чому можна розкотити мастику?

Як розкачати мастику Розкачувати тісто потрібно качалкою на сухій рівній поверхні, присипаній крохмалем. Багато кондитерів використовують для розкочування два листи поліетилену, змащені олією. Маса міститься між ними. Після розкочування один лист знімається, і мастика переноситься на торт за допомогою другого.30 січ. 2023 р.

Як зробити мастику м'якою

  1. Найпростіший спосіб – покладіть мастику у мішечок, наповніть миску теплою водою і опустіть мішечок туди. …
  2. Якщо часу чекати ні, додайте ложечку будь-якої рослинної олії та акуратно розмішуйте з мастикою – через кілька хвилин вона стане м'якою та її можна буде використовувати.

1. Якщо фігури потрібні для прикраси торта, який ви готуєте (або купили, але не плануєте з'їсти одразу), то пластична маса може зберегти свої властивості як продукт до двох тижнів.

6) Вирубування. Цей інструмент дозволяє вам легко вирізати з мастики певні фігури: листя і квіти, зображення тварин і предметів, геометричних фігур і т.д.