Що їдять у японських ресторанах?

Їжа в Токіо: основні страви та напої, які потрібно скуштувати

  • СУШІ
  • РАМІН
  • ІДЗАКА
  • ТОНКАЦЮ
  • СЯБУ-СЯБУ
  • СОБА
  • САКЕ

Класичний формат неформального прийому їжі рис, суп та кілька гарнірів: риба (смажена на грилі або варена), соління та овочі. Страви подають у піалах, звідки їх їдять паличками. Найбільш популярні приправи – соєвий соус та васабі. З напоїв у Японії воліють зелений чай, пиво та саке.

Найкращі смачні страви японської кухні

  • Роли Каліфорнія та Філадельфія Те, що суші є смачним стравою, ніхто не сперечається. …
  • Темпура з креветок Група рецептів, коли овочі, риба, морепродукти або фрукти обсмажуються в клярі на основі яєць, води та рисового борошна у фритюрі, називається темпура. …
  • Японські шашлички