Що кладуть на фуршетний стіл?

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Фуршетне меню Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..

ТОП-10 страв для фуршету

  • Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний «бутербродик», що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна, можливо відправляти до рота повністю. …
  • Тарталетки.
  • Рулетики.
  • Тістечка …
  • Сендвічі, бейгли та бутерброди.
  • Сир, фрукти та ягоди.
  • Свіжі овочі …
  • Десерти