Що кладуть на стіл на весілля?

Весільний стіл треба розрахувати так, щоб на кожного дорослого гостя довелося приблизно 1200-1500 г їжі. … Приклад банкетного меню:

  • Гарячі страви: галантин із курки; риба, запечена із грибами; на гарнір можна вибрати запечені овочі чи овочі на грилі.
  • Салати: салат "Біг Бен"; салат "Тропічний", салат "Олів'є".

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Під час бенкету має бути мінімум 2 гарячих: одне загальне, інше індивідуальне. Якщо свято триватиме понад 7 годин, то можна додати ще одну гарячу страву (разом 3).