Що має бути на фуршеті?

Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Фуршетне меню Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..

Якщо ви самі організуєте фуршет, то

  1. Заберіть стільці з приміщення. …
  2. Поставте столи для фуршету. …
  3. Накрийте столи скатертинами, щоб до підлоги залишилося 5см. …
  4. Ставте посуд по краях столу: склянки, тарілки та прилади.
  5. Принесіть напої із холодильника. …
  6. За 45 хвилин виставляйте готові страви на столи.