Що має бути на шведському столі?

на шведському столі На вас чекають молочні продукти, каші, мюслі, салати зі свіжих овочів, бульйони, м'ясні та рибні страви, свіжа випічка, печені яблука з корицею, фрукти, свіжі лісові ягоди, великий вибір смачної та корисної їжі, а також вегетаріанські та пісні страви.

Шведський стіл формується за принципом звичайного меню: холодні закуски, супи, гарячі м'ясні страви, гарячі рибні страви, гарніри, десерти та хліб. У цілому нині його пристрій скрізь приблизно однаково, але у готелях вранці можливий, наприклад, варіант, коли овальний шведський стіл ділиться навпіл.

на шведському столі можна знайти хороші, повноцінні, правильно підібрані продукти. Наприклад, на сніданок вибирати цільнозернові крупи, омлет чи варене яйце. На обід будь-який гарнір (не більше 3 столових ложок) та шматочок м'яса. На вечерю – риба (запечена, на грилі чи пару).