Що має бути в меню на весіллі?

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Зразковий розрахунок весільного меню на одну особу

НайменуванняВага на одну особу
Холодні закуски400 гр.
Гарячі закуски120-150 гр.
Салати150 гр.
Гарячі страви250-300 гр.

Меню на весільний стіл має мати універсальність, тобто страви повинні бути взаємозамінними, щоб кожен із запрошених зміг спробувати все, що забажає. … Основна задача:

  1. Розрахувати загальну кількість страв та їх співвідношення до запрошених людей.
  2. Прорахувати порції.
  3. Підібрати інгредієнти для блюд.