Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.
Зразковий розрахунок весільного меню на одну особу
Найменування | Вага на одну особу |
---|---|
Холодні закуски | 400 гр. |
Гарячі закуски | 120-150 гр. |
Салати | 150 гр. |
Гарячі страви | 250-300 гр. |
Меню на весільний стіл має мати універсальність, тобто страви повинні бути взаємозамінними, щоб кожен із запрошених зміг спробувати все, що забажає. … Основна задача:
- Розрахувати загальну кількість страв та їх співвідношення до запрошених людей.
- Прорахувати порції.
- Підібрати інгредієнти для блюд.