Головні компоненти урочистого меню
- фруктові асорті;
- легкі салати;
- різноманітність холодних закусок (м'ясні, рибні та сирні нарізки, канапе, млинці з ікрою та інші делікатеси);
- гарячі закуски (рулети з різними начинками, бутерброди, фаршировані овочі, жульєни, хачапурі);
Ось наші рекомендації при замовленні їжі для бенкету, тривалістю 3-6 годин:
- Холодні закуски – 150-200 грн. …
- Салати – 200-250 грн. …
- Гарячі закуски – 100-150 грн. …
- Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
- Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
- Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
- Торт – 100-150 гр.
На кожному банкеті повинні бути салати, закуски та гарячі страви. Салати мають бути м'ясні та легкі. Холодні закуски зазвичай включають соління, фрукти і овочі, рибу, гриби, сир, ковбасу і т.д.