Що має входити до банкетного меню?

Головні компоненти урочистого меню

  • фруктові асорті;
  • легкі салати;
  • різноманітність холодних закусок (м'ясні, рибні та сирні нарізки, канапе, млинці з ікрою та інші делікатеси);
  • гарячі закуски (рулети з різними начинками, бутерброди, фаршировані овочі, жульєни, хачапурі);

Ось наші рекомендації при замовленні їжі для бенкету, тривалістю 3-6 годин:

  • Холодні закуски – 150-200 грн. …
  • Салати – 200-250 грн. …
  • Гарячі закуски – 100-150 грн. …
  • Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  • Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  • Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  • Торт – 100-150 гр.

На кожному банкеті повинні бути салати, закуски та гарячі страви. Салати мають бути м'ясні та легкі. Холодні закуски зазвичай включають соління, фрукти і овочі, рибу, гриби, сир, ковбасу і т.д.