Кенді бар – це яскраво оформлений стіл, на який ставляться частування та напої. … Підійдуть такі ємності:
- підставки на ніжці;
- вазочки;
- баночки із кришками;
- тарілочки, що повторюють форму тістечок;
- цукерниці;
- баночки для напоїв з кришками та отворами під трубочки;
- високі ємності.
Сучасні солодкі столи рясніють неординарними капкейками з кремом або ягодами, ніжними макарунами, різними на вигляд кейпопсами, печивом і солодкою водою. У центрі варто розмістити святковий торт. Всі десерти зазвичай виготовляються в єдиній кольоровій гамі та стилістиці.
Для різноманітності достатньо максимум 7 видів солодощів. А по 4 шматочки солодкого на людину вистачить, щоб наситився кожен гість. Наприклад: 50 гостей х 4 насолоди для кожного = 200 шт. Ділимо на 7 видів і виходить, що кожного виду буде достатньо близько 30 шт.