Петрушка, кінза, рукола, базилік, зелена цибуля, артишоки, редиска, броколі, шпинат, капуста, цукіні, спаржа, стручкова квасоля. Фрукти та ягоди: Диня, кавун, всі червоні сезонні ягоди (черешня, суниця, малина, полуниця тощо), персики, нектарини, сливи та чорнослив, лайм/лимон.
Необхідно є більше зелені, овочів, фруктів. М'ясо краще замінити рибою, на гарнір вживати крупи, овочі, зелень, а на десерт – не торти, а ягоди та фрукти. Вживайте більше рослинної та молочної їжі. Віддавайте перевагу не гарячим, а холодним супам: окрошці, буряку.
Страви, які подають на стіл холодними
- Салат "Мімоза" класичний 5.0 368. …
- Простий рецепт шарлотки з яблуками 4.6 115.
- Чак-чак 4.6 95. …
- Торт "Наполеон" класичний (з домашнього тіста) 4.4 82. …
- Салат "Грибна галявина" 5.0 75. …
- Оселедець під шубою 4.5 75. …
- Манник на молоці 4.3 74. …
- Паска "Крафін" 4.6 73.
Що не можна їсти в спеку?
- Червоне м'ясо. Загалом, червоне м'ясо — один із найважчих для перетравлення продуктів, а в умовах уповільненого травлення воно, напевно, стане причиною здуття та болів у животі. …
- Молочні продукти. …
- Жирне морозиво. …
- Крижані напої. …
- Солодощі.