Що печуть на весілля?

На весілля, окрім весільного короваю пекли святкові пшеничні пироги нареченому та нареченій: місяць, підручник, хрест (булка з хрестом). Підручник та хрест пекли для нареченої, з ними вона їхала до нареченого і клала на кришку діжі свекрухи. Крім короваю, обов'язковими були смажена чи варена курка, яєчня, мед, сир та пиріг.

Гарячі закуски Перед подачею основних страв гості бувають дуже голодними. Становище врятують апетитні м'ясні конвертики та гарячі рулети, шпажки з рибою, міні-киші, млинці або гречані мішечки, запечені мідії. До гарячих закусок можна подати томатні, вершкові, ягідні чи винні соуси.

Розваги

  • Фотобудка. Абсолютний весільний мастхев останніх років, який надовго займе ваших гостей різного віку.
  • Танці Без них святковий вечір буде не таким веселим. …
  • Сигарний бар. …
  • Особлива подача страв. …
  • Фокусник або ілюзіоніст. …
  • Карикатурист. …
  • Художник. …
  • Метелики з ящика.

Приклад меню для домашньої весілля:

  • Гарячі страви: шашлик курячий; стейки горбуші;
  • Салати: салат «Курочка ряба»; салат грецький";
  • Закуски: сальтисон; закуска з кабачків із сиром та часником; рулетики із шинки; брускетта з паштетом печінки.