Що подають на стіл на весіллі?

На столі повинні бути страви легкого – порційного вживання: тарталетки або профітролі з начинкою. Це ситно, ними зручно закушувати, чи просто у проміжках святкової програми перекушувати. Наповнювач може бути найрізноманітнішим. Гарячого має бути два варіанти: м'ясо або курка та риба.

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

На початок весільного бенкету на столі вже повинні знаходитися асорті та порційні закуски. Також свої позиції мають зайняти мінеральна вода, соки, алкогольні напої. … Стандартний набір салатів виглядає так:

  • м'ясні (класичний "Цезар", теплі);
  • рибні;
  • овочеві («Грецька», овочева ікра-гриль).

Закуски: фаршировані кільця кальмара; баклажанні рулетики із сиром; жульєни у профітролях; міні-бургери; бутерброди з в'яленим м'ясом і свіжих овочів. Нарізання: м'ясна тарілка; сирна тарілка. Порційні десерти: легкі йогуртові тістечка, тістечка з сиром, тістечка «Наполеон».