Що повинно включати святкове меню?

Як відомо, меню на новорічний стіл включає в себе закуски, салати, гаряча страва, гарнір, різні напої, фрукти і, звичайно ж, десерти.

Основні продукти для новорічного столу

  • М'ясо Для зустрічі 2023 можна приготувати м'ясо курки. …
  • М'ясні продукти До новорічного столу підійдуть: шинка, сирокопчена ковбаса, паштети, в'ялене м'ясо або сальтисон. …
  • Біла цибуля.
  • Консервований зелений горошок або кукурудза

Оптимальним вважається наступне співвідношення основних страв та закусок на банкетному столі: Холодні закуски – 3–6 позицій. Салати 1–3 види. Гарячі закуски – 2-4 позиції.

Тарілки потрібно розташувати по центру посадкового місця приблизно на 2 см від краю. столу. Вибір посуду залежить від частування, яке ви плануєте подати. Якщо на святковий стіл буде подаватися кілька страв, то глибокий посуд можна поставити на дрібний. Тарілки для хліба розміщуються ліворуч від основних.