Що робити, щоб не було конденсату на торті?

Вирішується просто – залиште коробку відкритою або прочиненою в холодильнику на півгодини-годину (якщо у вас, звичайно, окремий холодильник для готової продукції), а потім закривайте. І контролюйте вологість холодильника, чим вище вологість, тим конденсат буде з'являтися при меншому перепаді температур.

Найпростіший і найефективніший спосіб уникнути конденсату на вікнах. регулярне провітрювання. Охолоджуючись, повітря утримує менше вологи. Вологе повітря має вивітрюватися назовні, а не в інші приміщення.

конденсат на торті виникає при зниженні температури повітря, при контакті з охолодженим предметом у той час, коли температура повітря навколо предмета доходить то точки роси, його може бути більше або менше в залежності від вологості повітря і теплоємності самого предмета, т.е.

Щоб конденсат не з'являвся, необхідно покривати попси та ескімо якщо вони з морозилки дуже швидко і частинами. Т. е. дістали 3-4 штуки з морозилки, швидко занурили і відразу в холодильник для дефростації або в морозилку для подальшого зберігання, і так далі.