- Каррі
- Індійські коржики
- Панір баттер масалу
- Пані пурі
- Курка тандурі
- Самоса
- Роган Джош
- Баттер Чікен
Ситні страви: бір'яни (рис), дал (суп або рагу з бобів), дхокла (страва з нуту), каррі (безліч різних страв з приправою каррі), кічарі (страва з рису та бобів мунг), курка тика масала, курчата тандурі . Десерти: бурфі, гулабджамун, джалебі, ладду, рабрі. Напої: ласі, фалуда, чай масалу.
Загалом індійська кухня славиться різноманітністю смакових уподобань, і її можна описати як кисло-солодко-пряно-гостру. Основні продукти в ній – це вироби з борошна, рис, риба, овочі, коржики і, звичайно, молочні продукти (пам'ятаєте про головну священну тварину Індії?).