Що таке дефростування?

Дефростація

Дефростація

Дефростація (від де … і англ. frost – мороз) – процес розморожування (відтавання) харчових виробів перед вживанням або виробленням з них нових виробів. Дефростація існує різних видів. – обдув повітрям у деяких випадках вологим.

https://ua.wikipedia.org › wiki › Розморозка_їжі

Розморожування їжі – Вікіпедія

– це… розморожування. Будь-який дефростований продукт – продукт розморожений.26 Гру. 2023 р.

Дефростація (від де … і англ. frost – мороз) – процес розморожування (відтавання) харчових виробів перед вживанням або виробленням з них нових виробів. Дефростація існує різних видів. – обдувши повітрям у деяких випадках вологим.

Термін зберігання тортів цієї торгової марки обчислюється з моменту дефростації (розморожування) продукту. Тому на тортах виробництва "Мірель" вказується дата дефростації як дата виготовлення.

Дефростація м'яса яловичини та свинини Для розморожування м'яса дозволено використовувати лише два способи: повільне розморожування в дефростері при температурі від 0 до +6оC, або у НВЧ-печах, але лише за наявності функції розморожування. у м'ясному цеху, на виробничих столах.