Що таке Фуршетне весілля?

Весільні закуски зазвичай холодні. У меню включають різноманітні канапе, міні-рулети, бутерброди, крекери з паштетом, ікорні хлібці, м'ясні, овочеві та сирні тарілки, жульєн, мариновані корнішони, консервовані гриби, соуси, фрукти. Солодощі теж присутні -зефір, мармелад, еклери, міні-капкейки, тістечка.

Канапе, овочеві та м'ясні нарізки, сирні тарілки, брускетти, рулетики, міні-сендвічі, пиріжки, міні-шашлички, тарталетки, валовані, киш, салати, хлібні палички та крекери з соусами та паштетами. Салати та закуски ефектно подаються у фужерах чи чарках, у кошиках із тіста і навіть профітролях.

1. ВЕЛКОМ-ЗОНА Ще до початку весільного бенкету гостей прийнято зустріти напоями: іноді це справді тільки шампанське та коктейлі, але часто їх супроводжують також невеликі закуски «на один укус».