Начіс – це збивання пасма на всю її товщину. Начіс у стилі 70-х років знову модний. При начісуванні волосся ділять на пасма, пасмо волосся тримають перпендикулярно і почергово начісують у напрямку до коріння. Починати начісувати треба знизу.
Начіс рекомендується для того, щоб підтримати укладання і надати волоссю більшого обсягуНачес також можна зробити на короткому волоссі, особливо якщо ви хочете отримати зачіску «кок» або «банан».
Як зробити начіс на маківці
- Відокремте пасмо, з якого буде починатися об'єм на маківці. Вона повинна бути по ширині такою ж, якою буде ваше начісування.
- Акуратно рухайте тонку гребінець усередину пасма і у напрямку до коріння. …
- Начешіть ще кілька пасм під першим пасмом.
- Пригладьте волосся щіткою, збризкайте лаком.
«Найшкідливіше — те, що робили наші мами та бабусі в 1960-і роки — так зване начісування, коли волосся проти зростання розчісували, щоб виходив пишний пучок», — розповів він в інтерв'ю радіо Sputnik. Справа в тому, що начес руйнує структуру волосся («лусочки» на їх поверхні, які укладені від коріння до кінчиків).