Що таке в індійській кухні?

Ситні страви: бір'яни (рис), дал (суп або рагу з бобів), дхокла (страва з нуту), каррі (безліч різних страв з приправою каррі), кічарі (страва з рису та бобів мунг), курка тика масала, курчата тандурі . Десерти: бурфі, гулабджамун, джалебі, ладду, рабрі. Напої: ласі, фалуда, чай масалу.

  • Каррі
  • Індійські коржики
  • Панір баттер масалу
  • Пані пурі
  • Курка тандурі
  • Самоса
  • Роган Джош
  • Баттер Чікен

Загалом індійська кухня славиться різноманітністю смакових уподобань, і її можна описати як кисло-солодко-пряно-гостру. Основні продукти в ній – це вироби з борошна, рис, риба, овочі, коржики і, звичайно, молочні продукти (пам'ятаєте про головну священну тварину Індії?).

ХорошоТАМ підготували список із 10 традиційних індійських страв, які вам потрібно спробувати.

  • Роган Джош (Rogan Josh) …
  • Тунде Кебаб (Tunde ke Kabab).
  • Докла (Dhokla) …
  • Масала Доса (Masala Dosa) …
  • Маккі кі Роті та Сарсон ка Сага (Makki ki Roti та Sarson ka Saag) …
  • Копчена свинина (Smoked Pork)