Шведський стіл – це найпопулярніший тип сніданку. До його складу входять максимально різноманітні страви. молочні, м'ясні, овочі, фрукти, великий вибір випічки та десертів. Національна кухня в деяких готелях представлена на окремому столі.
на шведському столі На вас чекають молочні продукти, каші, мюслі, салати зі свіжих овочів, бульйони, м'ясні та рибні страви, свіжа випічка, печені яблука з корицею, фрукти, свіжі лісові ягоди, великий вибір смачної та корисної їжі, а також вегетаріанські та пісні страви.
Харчування «шведська стіл» – це спосіб подачі їжі, при якому страви виставляються в залі, а гості самостійно обирають те, що їм сподобалося. … Вони включали:
- зернисту ікру;
- паштети;
- осетрину;
- ковбаси.
Шведський стіл, буфет – спосіб подачі їжі, при якому безліч страв виставляються поруч, і їжа розбирається по тарілках самими гостями. (наприклад, на фуршеті).