у холодильнику – 5 днів у морозильній камері – 2 місяці при кімнатній температурі краще не зберігати, т.к.
Зберігання молекулярного декору – справжній головний біль. Теоретично він може близько місяця пролежати в морозильній камері в герметичному контейнері, щоб не вбирав навколишні запахи. Але краще використовувати мох відразу, а залишок просто з'їсти, намазавши кремом. Через відсутність жирів у тесті, воно швидко висихає.
❗Розмарин і чебрець – добре зберігаються, розмарин активно використовується в декорі тортів на «зимові» тематики, імітуючи хвойне листя (голки). Зараз ці прянощі можна легко знайти у будь-якому супермаркеті.
Термін зберігання: у холодильнику – 5 днів у морозильній камері – 2 місяці при кімнатній температурі краще не зберігати, тобто.