Скільки офіціантів має бути на бенкеті?

Для якісного обслуговування банкетів замовляється велика кількість офіціантів, які мають високу кваліфікацію. У середньому, на дванадцять – шістнадцять запрошених на бенкет, має припадати не менше трьох офіціантів, двоє з яких займаються подачею страв, а один займається напоями.

Працівники зали Офіціант — кількість офіціантів залежить від місць у закладі. Як правило, один офіціант обслуговує 10-15 гостей. Аналізуйте найбільш завантажений годинник у закладі, щоб зрозуміти скільки офіціантів потрібно.

Таким чином на бенкеті на 60 гостей працюватиме 6 людей.

Кількість офіціантів залежить від типу бенкету та кількості гостей. Для великого прийому в ресторані вам знадобиться один співробітник на 10-12 гостей. Якщо це виїзна реєстрація з фуршетом та вечерею – запросіть одного офіціанта на 25 гостей. 4.