Весільне шампанське – центральна прикраса та постійний атрибут банкетного столу молодят. Декорують пляшки (весільні бики) стрічками, квітами, вбирають нареченим та нареченою. Такий алкоголь не відкорковують на весіллі. Пити його належить як мінімум на першу річницю.
Зразковий розрахунок: Шампанське на весілля у ресторані – по 0,5 пляшки на людину, цього цілком вистачить на тости. Якщо буде фуршет чи конкурси – додайте 4-6 пляшок шампанського. Якщо додатково буде лише вино, розраховуйте на 1,5-2 пляшки на особу.
Прикрасити своїми руками шампанське на весілля це чудовий спосіб внести в торжество елемент творчості, а також крапельку домашнього тепла, яку завжди несуть у собі речі, зроблені з любов'ю. Оригінальний декор для пляшок здивує гостей та зможе продемонструвати вашу індивідуальність.