Кондитери зазвичай керуються такою формулою: на 15 чоловік роблять торт з одним ярусом вагою 2 кг, На 30 – з двома в 4 кг і на 50 – з трьома-чотирма в 6 кг.14 черв. 2023 р.
на 15 осіб – 2000 р – Один ярус; на 30 осіб – 4000 г – два яруси; на 50 осіб – 6000 г – три-чотири яруси.
За основу розрахунку щодо ваги весільного торта, зазвичай, береться кількість запрошених гостей. На кожного гостя розраховується приблизно 200 грам + додаткові 500 грам на кожних 10 людина.
Розрахувати вагу торта можна виходячи із кількості гостей. … Як правильно визначити вагу та розміри торта
Кількість гостей | Вага торта | Кількість можливих ярусів |
---|---|---|
50-60 людина | 10-11 кг | 3-4 яруси |
60-70 людина | 11-12 кг | 3-4 яруси |
70 і більше людина | від 13 кг | 4-7 ярусів |
Подібні