Скільки шампанського на людину?

Шампанське розраховується виходячи з норми: келих 150 мл на одну особу. У пляшці 750 мл. Отже: 150х5 = 750 – одна пляшка на 5 осіб.

Розрахунок ігристого вина чи шампанського. Середній розрахунок по шампанському такий: 200-250 грам напою для банкету на персону, незалежно від того, чи п'є гість чи ні.

Визначте кількість гостей, а також постарайтеся зорієнтуватися, які напої вони могли б віддати перевагу. Важливо зрозуміти, чи вживають алкоголь, і як багато. Щоб символічно відсвяткувати весілля у РАГСі, знадобиться шампанське або ігристе. Однієї пляшки вистачить приблизно на 5 осіб.

ДЛЯ 30 ГОСТЕЙ: Шампанське – 15 л/22 бут Вино – 23 л/33 бут Міцний алкоголь – 15 л/22 бут