Скільки треба нарізки на людину?

Загальна кількість закусок на одного гостя рекомендується планувати в межах 350-400 грамів. З них на гарячі закуски припадає 100-120 г, на сирне асорті – 30-50 г, на овочеву нарізку – 50 г, на рулети закусочні, канапе і тарталетки – 150-200 г.25 лип. 2023 р.

Загальна кількість закусок на одного гостя 350-400 грамів. Разом із холодними та гарячими закусками на стіл подається хліб по 1-2 шматки кожного виду на учасника застілля.

Щоб почуватися ситим, людині в середньому потрібно 250 грам їжі кожні 3-4 години. З урахуванням того, що апетити у всіх різні, і щоб уникнути несподіваного дефіциту частування, можна округлити розрахунок до 100 г їжі на людину на годину.

Знаючи загальноприйняті норми, легко розрахувати святковий меню. Наприклад, на 20 осіб закуповують близько 27–30 кг продуктів. …

  1. холодні закуски – 350–400;
  2. салати – 200-250;
  3. гарячі закуски – 100;
  4. основні страви – 400;
  5. фрукти та десерт – по 150–200.