Вага торта насамперед розраховується виходячи з кількості гостей на Вашому заході. Стандартна цифра – це 200 грам на одну особу. Однак ця цифра дуже середня, адже варто враховувати деякі фактори.
На кожного гостя розраховується приблизно 200 грам + додаткові 500 грам на кожних 10 осіб. Якщо ваше весілля готується на 50 гостей, то вага торта становитиме десь 12…13 кг. Але це середнє значення, яке варіюється в залежності від деяких факторів: Меню фону.
Харчова цінність та хімічний склад "шматок торта".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 330.2 кКал | 5.9% |
Білки | 4.4 г | 1.8% |
Жири | 12.4 г | 6.7% |
Вуглеводи | 53.6 г | 7.4% |