Як ізолювати живі квіти на торті?

Обробіть квітка спиртом, особливо ті місця, які стикаються з тортом. 5. Коли рослина просохла, обклейте її флористичною тейп-стрічкою. Загортайте від бутона, поступово рухаючись донизу, і обов'язково запечатайте кінчик стебла.

Способи ізоляції стебел квітів Щільно обмотати стебло харчовою плівкою. Якщо торт до подачі довго зберігатиметься, то зріз стебла потрібно обмотати шматочком мокрого ватного диска, а потім вже плівкою. Цей спосіб не дуже добрий, тому що плівка при вийманні квітки може розмотатися і залишитися в торті.

Так, ви не помилились! У прикрасі десерту можна використовувати їстівні квіти в зацукрованому вигляді, а за бажання пелюстки цих квітів ви зможете вжити в їжу. До них відносяться троянда, лаванда, календула, квіти апельсинового дерева та яблуні, хризантема, волошка та чебрець.

Потрібно щільно перев'язати стеблинки квітів до самого бутона, так з поверхнею торта стикається тільки вона. Ваші квіти готові! Поки ви готуєте торт до оформленняможна зберігати бутоньєрки в холодильнику.