Як наносити Кандурін на крем?

Наносити можна як на мастику, так і на шоколад і крем. Вологе: Кандурін треба розчинити в спирті (або гарній горілці), ретельно розмішати та наносити пензлем на окремі деталі. Кандурін швидко вбирає вологу та висихає, працювати треба досить швидко, щоб наш розчин не засох.

Кандурін додають і напої. Він надає їм цікавого відтінку та дивовижного перлинного блиску. … Він широко використовується для фарбування кондитерських виробів:

  1. морозива;
  2. марципанів;
  3. сиропу;
  4. печива;
  5. шоколаду;
  6. льодяників;
  7. зефіру;
  8. елементів прикраси для тортів.

Наносити його можна пензликом на тверді елементи або аерографом на м'які поверхні, наприклад, крем-чиз.