Як називається основа для торта?

Підкладка кондитерська – Деталь, яка зробить з торта продукт вищої якості. Вона естетично виглядає, допомагає легко переносити коржі з місця на місце. Є безліч видів підкладок, виготовлених з різних матеріалів.

Мастика буває різна, має 4 основних види: Для обтяжки тортів (М'яка, еластична) Для ліплення фігурок (Щільна, не втрачає форму при ліпленні деталей) Для ліплення кольорів "Квіткова" (Еластична, тонко розкочується, швидше сохне)

Різновиди коржів

  • бісквітні (класичний ванільний, ніжний мигдальний, шоколадний, що тане в роті, пряний морквяний);
  • із заварного тіста;
  • пісочні;
  • безе (повітряно-горіхові);
  • медові;
  • мусові;
  • листкові;
  • вафельні.

Лопатка-палетка для вирівнювання тортів, вигнута