Як називаються трюки у бармена?

Флейринг (англ. flairing) – у роботі бармена приготування коктейлів з використанням елементів жонглювання. Популярним флейринг став після виходу у світ фільму «Коктейль» у 1988 році за участю Тома Круза та Браяна Брауна.

Жонглювання пляшками, ігри з вогнем та алкогольний атракціон – все це про флейринг. Флейринг – це ефектний перфоманс, коли бармен, жонглюючи шейкером, кубиками льоду або навіть кількома пляшками, створює не лише коктейль, а й справжнє шоу для гостей

Стрейнер Його називають – барне ситечко або фільтр (від анг. Stainer). Стрейнер – це професійний інструмент бармена, який слугує для відсіювання великих частинок, таких як кісточки фруктів, лід, великі фрагменти фруктів.

Гучна музика. Специфіка роботи є такою, що весь час у закладі грає гучна музика. Взагалі-то, проти музики я нічого не маю, але мігрень від гучних звуків на роботі — це найчастіше професійне захворювання у всіх барменів. Іноді це бісить настільки, що буквально хочеться прокричати на весь бар: «Дайте тиші!»