Як оформити солодкий стіл на весілля?

Солодкий стіл – це не просто частування, а й додатковий елемент декору, прикраса банкетного залу. … Це можуть бути:

  1. Шоколад
  2. Безе та зефір
  3. Капкейки, макаруни, тістечка різних форм
  4. • Свіжі фрукти або ягоди (полуниця, виноград, черешня)
  5. • Печиво та цукерки
  6. • …

На солодкому столі крім торта зазвичай викладаються маленькі кекси, тістечка, порційні десерти, зефір, фрукти та ягоди.

Варення, мед чи мармелад подають на стіл у спеціальних розетках, обов'язково подбавши про те, щоб у кожного з гостей була своя ложечка для солодкого, Якою він зможе взяти трохи ласощі і покласти на свій тост чи тарілку.