Як описати кондитера?

Кондитер – це фахівець із приготування кондитерських виробів. А точніше, це справжній заклинач тіста та владика крему. Професіонал, що вміє створювати гастрономічні шедеври, перед якими не встоїть жоден ласунок.

Кондитер – це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах та пекарнях. Рідше за кондитер називається людина, чий бізнес пов'язаний з продажем кондитерських виробів.

Пропонуємо список особистих якостей та умінь, що підходять на посаду кондитера:

  • активна життєва позиція;
  • висока працездатність;
  • товариськість;
  • енергійність;
  • креативність;
  • не конфліктність;
  • хороша пам'ять;
  • здатність швидко навчатися;

Професія є творчою та цікавою. Кондитери можуть постійно розвиватися, освоювати виготовлення складніших десертів, займатися бізнесом та пропонувати кондитерські вироби за власними рецептами. Щоб освоїти основи професії та отримати роботу, не потрібні роки навчання.