Вибирати начинку для торта можна виходячи з кількох критеріїв:
- тематика свята (якщо захід має певну стилістику, торт може відповідати темі урочистостей);
- період зберігання (різні начинки можуть зберігатися протягом різного часу; це слід враховувати, якщо гості захочуть взяти шматочок торта додому);
Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.
- Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
- Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
- Мус "Лісові ягоди" …
- Мус "Полуниця з вершками" …
- Мус "Соковита вишня"
НАЙКРАЩІ ПОЄДНАННЯ В ТОРТАХ. Ці комбінації працюють майже у 100% випадках!
- Шоколадний бісквіт: вишня.
- Ванільний бісквіт: персики.
- Морквяний бісквіт: апельсин.
- Лимонний бісквіт: лимонний курд.
- Медовик: апельсиновий курд.
- Наполеон: кислі ягідки – малина, полуниця, вишня тощо.
- А які поєднання любите ви?
- Автор: Марія Біла