Як підібрати начинку для торта?

Вибирати начинку для торта можна виходячи з кількох критеріїв:

  1. тематика свята (якщо захід має певну стилістику, торт може відповідати темі урочистостей);
  2. період зберігання (різні начинки можуть зберігатися протягом різного часу; це слід враховувати, якщо гості захочуть взяти шматочок торта додому);

Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.

  • Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
  • Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
  • Мус "Лісові ягоди" …
  • Мус "Полуниця з вершками" …
  • Мус "Соковита вишня"

НАЙКРАЩІ ПОЄДНАННЯ В ТОРТАХ. Ці комбінації працюють майже у 100% випадках!

  • Шоколадний бісквіт: вишня.
  • Ванільний бісквіт: персики.
  • Морквяний бісквіт: апельсин.
  • Лимонний бісквіт: лимонний курд.
  • Медовик: апельсиновий курд.
  • Наполеон: кислі ягідки – малина, полуниця, вишня тощо.
  • А які поєднання любите ви?
  • Автор: Марія Біла