Як порізати торт у формі серця?

Наприклад, торти у формі овалу та серця найкраще розрізати по лінії потрібного розміру, потім розділити їх на прямокутники. Якщо ж йдеться про кондитерські вироби, виконані у вигляді квітки та шестикутника, то їх найзручніше різати методом «ромашка», про який ми говорили раніше.

Саморобна Форма для випічки у вигляді серця

  1. Саморобна Форма для випічки у вигляді серця 4 смужки вирізані з листів картону склеюємо скотчем внахлест з двох сторін.
  2. Смугу, що вийшла, обмотуємо фольгою 2 рази. Обрізаємо та загортаємо краї. …
  3. Ділимо смугу на 2 рівні частини і формуємо серце. …
  4. Форма готова!

Щоб нарізати красиво торт, ніж вмочують у окріп. Залишки топінгу, що змішалися з начинкою, виглядають відразливо, тому не забувайте протирати ніж рушником після кожного використання.