Як правильно розрахувати Кенді бар?

Для різноманітності достатньо максимум 7 видів солодощів. А по 4 шматочки солодкого на людину вистачить, щоб наситився кожен гість. Наприклад: 50 гостей х 4 насолоди для кожного = 200 шт. Ділимо на 7 видів і виходить, що кожного виду буде достатньо близько 30 шт..

склад кендібару

  • Капкейки. Маленькі кекси тістечка з начинкою з фруктів, ягід, шоколаду та карамелі. …
  • Кейк-попси. Цей кондитерський виріб є невеликим бісквітним тістечком на шпажці. …
  • Маффіни. Невеликі круглі кекси, які зовні схожі на капкейки, проте менш калорійні.

Дитячий кенді бар: море прикольних солодощів!

  • Капкейки – 10 штук
  • . Макарунс-10 штук
  • . Кейс попс – 10 штук
  • . Зефір – 10 штук
  • Льодяники/маршмеллоу на паличці — 10 штук
  • . Пряник на паличці – 10 шт.
  • . Вода артезіанська – 10 шт.

Для прикраси весільного солодкого столу можна використовувати:

  1. квіткові композиції (наприклад, міні-копії букетів, що стоять на столах гостей);
  2. картки з підписами (особливо гарно виглядають картки ручної роботи, акварельні листівки, каліграфія — на таких картках можна написати назви солодощів та їх склад);