Для різноманітності достатньо максимум 7 видів солодощів. А по 4 шматочки солодкого на людину вистачить, щоб наситився кожен гість. Наприклад: 50 гостей х 4 насолоди для кожного = 200 шт. Ділимо на 7 видів і виходить, що кожного виду буде достатньо близько 30 шт..
склад кенді–бару
- Капкейки. Маленькі кекси тістечка з начинкою з фруктів, ягід, шоколаду та карамелі. …
- Кейк-попси. Цей кондитерський виріб є невеликим бісквітним тістечком на шпажці. …
- Маффіни. Невеликі круглі кекси, які зовні схожі на капкейки, проте менш калорійні.
Дитячий кенді бар: море прикольних солодощів!
- Капкейки – 10 штук
- . Макарунс-10 штук
- . Кейс попс – 10 штук
- . Зефір – 10 штук
- Льодяники/маршмеллоу на паличці — 10 штук
- . Пряник на паличці – 10 шт.
- . Вода артезіанська – 10 шт.
Для прикраси весільного солодкого столу можна використовувати:
- квіткові композиції (наприклад, міні-копії букетів, що стоять на столах гостей);
- картки з підписами (особливо гарно виглядають картки ручної роботи, акварельні листівки, каліграфія — на таких картках можна написати назви солодощів та їх склад);