Як різати торт, щоб не прилипав до ножа?

Наші торти ми рекомендуємо нарізати довгим рибним ножем або звичайним шефським ножем.

Розрізати торт можна двома способами:

  1. квадратів. Для цього зробіть два або три довгі поздовжні розрізи (залежно від розміру десерту) з однаковим інтервалом, а потім кілька разів розріжте торт упоперек, ділячи довгі сторони на рівні частини;
  2. трикутники.

Щоб шматки вийшли однаковими, попередньо на поверхні торта можна зробити насічки за допомогою лінійки та ножа. Потім торт потрібно нарізати на рівні квадрати або прямокутники: спочатку вздовж, потім упоперек. Якщо гостей дуже багато, то квадрати/прямокутники, що виходять, можна розрізати навпіл по діагоналі.